Your cart is currently empty!
Notentaart met gezouten karamel
door
Wat is dat toch met die gezouten karamel?
Gezouten karamel, de hit voor รกlles in de afgelopen jaren. Toegegeven, ik vind het ook erg lekker…! Chocola? Gezouten karamel erin. Pannenkoeken? Gezouten karamel erover. Het recept van deze notentaart is er net zo รฉรฉn, de combinatie van de koekbodem met de noten en de karamel zorgen ervoor dat dit recept bij ons een blijvertje is.
Bijna een klassieker, dit recept, zo
vaak stond het bij ons op tafel!
Hoe maak ik deze heerlijkheid?
Het recept komt uit de Allerhande en heb ik in de loop van de tijd in allerlei variaties gemaakt (met bijvoorbeeld alleen cashewnoten). Ik verdubbel het recept ook wel eens en maak het dan in een braadslee, Je kunt er dan mooie vierkante blokjes van snijden, dat presenteert heel erg mooi bij een high tea!
Helaas mag ik het recept niet publiceren, maar omdat ik dit zo lekker vind (en velen met mij) wilde ik jullie dit recept niet onthouden (en ja, ik heb toestemming om dit op m’n website te zetten…!). Via de link kom je bij het originele recept terecht. Kom daarna gerust nog even hier terug! Wel nog een tip die ik met je wil delen; laat de taart echt afkoelen! Je wilt je mond echt niet branden aan die hete karamel!
Geef een reactie