Witte chocoladefudge met pistachenoten en limoen

Tegenwoordig denkt iedereen bij pistachenoten aan zo’n Dubai-reep. Ik heb die eerlijk gezegd nog nooit geproefd, maar het zal ongetwijfeld lekker zijn. Ik ben al jaaaaaaaaren fan van pistache, dat gaat veel verder terug dan dat deze nieuwe hippe reep bestaat. In dit recept vind je pistachenoten, maar dan in combinatie met witte chocoladefudge, frisse limoen en een heerlijke koekbodem. Need I say more?

Witte chocolade fudge met pistachenoten en limoen

Dit is een heel lekker en makkelijk recept van Eefs Food. Het enige moeilijke aan dit recept is dat je een paar uurtjes geduld nodig hebt om het te laten opstijven…

Ook voor dit recept geldt; als je het in een braadslee maakt, kun je er mooie vierkante blokjes van snijden, voor je sweet table of high tea!


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *