Scones

Scones voor bij je high tea

Een must-have bij je high tea

Onmisbaar bij de high tea, wat mij betreft. Eerlijk gezegd, vind ik dit altijd een soort van hoogtepunt; versgebakken, nog een klein beetje warm, met een lekkere klodder room en goede jam!

Dit is ons “go-to”-recept voor scones, het kan bijna niet mislukken!

Wanneer eet je scones?

Bij een high tea eet je “officieel” van van hartig naar zoet, zo worden smaken rustig opgebouwd. Qua smaak passen scones perfect tussen hartig en zoet, waarmee je dus een goede overgang kunt creëren. In de blog over hoe en wat met een high tea kun je dat nog eens prima nalezen!

Ik heb veel recepten geprobeerd, maar ik zweer al tijden bij dit (supermakkelijke) recept van Laura’s Bakery!

Unieke tafelstyling

Voor iedere gelegenheid is een high tea mogelijk. Ik help je graag met het organiseren.

Andere recepten

Over mij

Mijn passie zie je terug in mijn werk

Schaaltjes, schaaltjes en nog meer schaaltjes. De kasten staan vol. Ik houd er dan ook van om tafels mooi te dekken en alles uit de kast te halen en zo kan ik mijn (in de loop der tijd verzamelde) vintage servies ook meer gebruiken!