Notentaart met gezouten karamel

Notentaart met gezouten karamel

Wat is dat toch met die gezouten karamel?

Gezouten karamel, de hit voor álles in de afgelopen jaren. Toegegeven, ik vind het ook erg lekker…! Chocola? Gezouten karamel erin. Pannenkoeken? Gezouten karamel erover. Het recept van deze notentaart is er net zo één, de combinatie van de koekbodem met de noten en de karamel zorgen ervoor dat dit recept bij ons een blijvertje is.

Hoe maak ik deze heerlijkheid?

Het recept komt uit de Allerhande en heb ik in de loop van de tijd in allerlei variaties gemaakt (met bijvoorbeeld alleen cashewnoten). Ik verdubbel het recept ook wel eens en maak het dan in een braadslee, Je kunt er dan mooie vierkante blokjes van snijden, dat presenteert heel erg mooi bij een high tea! (Of, zoals ik ook wel eens in een blog heb aangehaald, erg leuk om weg te geven!)

Helaas mag ik het recept niet publiceren, maar omdat ik dit zo lekker vind (en velen met mij) wilde ik jullie dit recept niet onthouden (en ja, ik heb toestemming om dit op m’n website te zetten…!). Via de link kom je bij het originele recept terecht. Kom daarna gerust nog even hier terug! Wel nog een tip die ik met je wil delen; laat de taart echt afkoelen! Je wilt je mond echt niet branden aan die hete karamel!

Unieke tafelstyling

Voor iedere gelegenheid is een high tea mogelijk. Ik help je graag met het organiseren.

Andere recepten

Over mij

Mijn passie zie je terug in mijn werk

Schaaltjes, schaaltjes en nog meer schaaltjes. De kasten staan vol. Ik houd er dan ook van om tafels mooi te dekken en alles uit de kast te halen en zo kan ik mijn (in de loop der tijd verzamelde) vintage servies ook meer gebruiken!