Witte chocoladefudge met pistachenoten en limoen

Witte chocoladefudge met pistachenoten en limoen

Pistachenoten zijn zó lekker!

Tegenwoordig denkt iedereen bij pistachenoten aan zo’n Dubai-reep. Ik heb die eerlijk gezegd nog nooit geproefd, maar het zal ongetwijfeld lekker zijn. Ik ben al jaaaaaaaaren fan van pistache (in alle vormen), dat gaat veel verder terug dan dat deze nieuwe hippe reep bestaat. In dit recept vind je pistachenoten, maar dan in combinatie met witte chocoladefudge, frisse limoen en een heerlijke koekbodem. Need I say more?

Hoe maak ik dit?!

Dit is een heel lekker en makkelijk recept van Eefs Food. Het enige echt moeilijke aan dit recept is dat je een paar uurtjes geduld nodig hebt om het te laten opstijven…

Ook voor dit recept geldt; als je het in een braadslee maakt, kun je er mooie vierkante blokjes van snijden, voor je sweet table of high tea! (Of lekker uitdelen met een bijzondere gelegenheid!)

Witte chocoladefudge met pistachenoten en limoen2

Unieke tafelstyling

Voor iedere gelegenheid is een high tea mogelijk. Ik help je graag met het organiseren.

Andere recepten

Over mij

Mijn passie zie je terug in mijn werk

Schaaltjes, schaaltjes en nog meer schaaltjes. De kasten staan vol. Ik houd er dan ook van om tafels mooi te dekken en alles uit de kast te halen en zo kan ik mijn (in de loop der tijd verzamelde) vintage servies ook meer gebruiken!